10 augusti, 2009

Ett år har gått ♥

I helgen, närmare bestämt den 8/8 firade vi vår 1 åriga bröllopsdag!


Tänk vad tiden har gått fort..
Satt och kikade igenom min andra blogg som jag haft hos Bröllopsguiden och där hittade jag ett inlägg som jag skrev om min möhippa.
Plockade fram min fina "möhippebok" som jag fick från mina goa vänner och fick såååån flashback haha, herregud vilka underbara minnen för att inte tala om själva bröllopsdagen !

Tänkte dela med mig utav mitt möhippeminne här så håll till godo ni som orkar läsa..


"Leeeeer, vilken möhippa!! Mina vänner känner mig verkligen, kunde inte blivit bättre!!!

Det känns i hela kroppen att den stora dagen närmar sig, 1000 saker att fixa med och lätt sönderstressad…

Hade planerat att skjutsa barnen till mormor och morfar i Tylösand där de skulle vara under vecka 27 då vi båda jobbade och jag dessutom skulle på utbildning till Paris under några dagar.
När vi äntligen var på plats i bilen hade min svärfar ringt och bett oss ta en sväng förbi dem med något verktyg? (att jag inte fattade redan då..?) som sambon lånat…
Det gick uppenbart enligt planerna för när vi väl var framme vid St. Sundby’s ICA butik (klockan var ca. 10.00) stannade han, slet upp min dörr och i princip puttade ut mig ur bilen och talade om att jag skulle stå still och vänta där! Suck….förstod då precis vad det handlade om så det var ju bara att gilla läget och göra som han sa…
Sa hej då, puss och kram till barnen som inte fattade någonting och där stod jag!

Efter några minuter rejsade det upp en motorcykel med en svartklädd man på, hjälm med mörkt visir och han sa absolut inte ett ord utan gav mig en hjälm och pekade att jag skulle hoppa upp! Det gjorde jag och off we go…han körde som en galning, hann tänka en hel del innan vi efter endast några hundra meter tokbromsade och sladdade in mot St Sundby slott där han burnade runt med mig och där jag såg ”ÅG” , en av mina kära vänner, stå och filma…ha ha..
Straxt efter rusade alla de andra fram bakom byggnaderna, vilka godingar!!

Glada i hågen och med en härlig stämning dukade de upp världens härligaste pickninck i det gröna! Det var ostar av alla de slag, kex, jordgubbar, choklad och sist men inte minst mousserande vin, underbart! Några glas blev det massor av skratt och surr.
Vet inte hur länge vi satt där men himlen hann skina upp, solen strålade och vi (jag!) med den.
Tjejerna började packa ihop och vi begav oss till vad jag trodde var ett loppis som länge legat i en av slottslängorna men det var det inte, jag skulle blåsa glas! Wow vad häftigt!
Med en toppen ”lärare” som utbildat sig vid Kosta Boda och tidigare arbetat på Tingsgården fick jag känna på hur det var att stå i den fruktansvärda värme som det var, tokroligt! Jag (vi..) gjorde ett hjärta, en skål och en svan! Ha ha..sist men inte minst försökte vi oss på en glassnopp…stor blev den med allt vad som skall tillhöra men dessvärre sprack den när de sista ”kulorna” skulle på… =( den gick inte att rädda men den blev i alla fall förevigad på bild!
När jag kommer ut står det två helt underbara välvårdade gamla VW bussar, ni vet sådana med typ ”hippie gardiner”, grön och vit varav den ena gick att öppna större delen av taket på.
Chaufförerna hälsade glatt och överlämnade en CD skiva med bilder på fordonen samt texten”70-tals musik för ogifta brudar”
Off we go again…sjungandes, på gamla 70 tals dängor typ ABBA och annat…
Väl inne i Eskilstuna hoppade vi av och gick mot en lokal där jag fick ögonbindel och leddes fram av någon för att sedermera inse att jag, när jag tog av mig bindeln stod framför magdansöser! Kläder på med tingeltangel och alla tjejerna redo för en timmes snabbkurs i magdans! Riktigt kul och framförallt superskönt för kroppen!
Efter lite mat i magen och en sammanfattning av timmarna som varit fick jag ögonbindel igen och leddes vidare till bussarna igen och våra privatchaufförer!
En massa snirklandes på vägar med vinglas i handen hoppade vi fram och jag hade faktiskt ingen aning om vart vi var på väg…många funderingar och teorier hann jag med innan vi stannade! Väl framme tog jag av mig bindeln och vi befann oss på Torpet, vår toastmadame ”EE’s” urgulliga ställe precis vid sjön. Där hade de dukat upp med partytält, ljuslyktor, blommor och annat fint. Sååååå mysigt! Solen sken, vindstilla, vi badade, körde frågesport och lite femkamp, åt kanonhärlig middag, sjöng drack och bara umgicks!
Framåt småtimmarna gjorde vi upp en lägereld som vi satt runt med härliga filtar, drack vin, ”IK” hade bakat (hon är fantastisk på att baka) kärlekskakor med små tänkvärda meningar i som vi alla fick ta del av. Jättegulligt! ”JC” plockade fram gitarren, vi sjöng och det var såååå härligt!
En efter en kröp vi ner och sov och då började det redan ljusna men vad gjorde det…

Kan inget annat säga än att min dag var fantastisk, precis helt perfekt, tack snälla för att ni finns!, kommer alltid att minnas denna dag! "




Förövrigt har vardagen gett sig till känna och jag har börjat jobba. Vet inte riktigt vad jag skall säga om det..
Har lite projekt på gång här hemma och bloggandet känns kul så vi ses snart igen vill jag lova, take care!

12 kommentarer:

  1. HEJ och grattis till er bröllopsdag! Då har ni firat bomull som vi gjorde den 19 juli! Hurraaa. JA inte har man hört mycket utav dig inte men vad gör man när det inte finns tid. JA NU är jag här!!! BLääää! hihih Ja vi måste träffas, har träffat goa Pia redan! tack ja det går att beställa i valfri färg dessutom! Finns i min bloggbutik om du vill kika! http://rosesandangelsbloggbutik.blogspot.com/ vi hörs mera kram

    SvaraRadera
  2. hej vännen
    va kul att du är tillbaks =) nu fick man ett inlägg som heter duga...kul att läsa o din möhippa ser otroligt kul ut, och naturligtvis grattis till bröllopsdagen.Klart vi måste ses jenny skulle oxo höra av sig ni kanske kan komma till stugan o hälsa på ? =)är bara i stan och gipsar lite just nu.... kram så länge
    pia

    SvaraRadera
  3. Grattis till eran bröllopsdag.Vad mysigt 1år.Vad skoj att du är tillbaka.Vad härligt att läsa om din möhippa......Hoppas attdu haft en mysig sommar .Ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Grattis till bröllopsdagen, vilket vackert brudpar.
    Välkommen tillbaka till bloggvärlden.
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  5. Hej och jättegrattis till bröllopsdagen:)
    Jag blev rörd så fint dina vänner fixat din möhippa:) måste ha varit underbart. funderade varför du hade en SUOMI t-shirt på dig, har du finskt blod i ådrorna som jag hi hi.
    Du var så fin på alla bilder.

    Så skönt att du är tillbaka har saknat dig
    Kramis Sari

    SvaraRadera
  6. Halloj och Grattis till eran Bröllops 1års dag.. Åh du välkommen tillbaks till oss.. vilken härlig möhippa kunde inte bli bättre... kramisar to you sussie

    SvaraRadera
  7. Halloj Anna!
    Vilka härliga flashbacks man får hahahhaha. Ja ,det var mycket skratt den dagen...och en mysig kväll. "Mina lyckokakor" hade jag nästan glömt bort....kul grej..

    Kräftskiva låter härligt. Vi är upptagna den 22/8 och den 29/8 men annars har vi inget för oss vad jag vet. Skulle vara kul att ses. Sommaren har bara farit iväg.
    Vi får höras snart.

    Kramiz Ingis

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Det var längesen :) tycker inte alls du ska skämmas! man ska göra vad man vill å kan å sen inte känna att man är skyldig till något :)
    Så fina bilder du visar från ert bröllop! Måste vara roligt att kunna kika tillbaka å se vad du skrivit med! Möhippan lät rolig :)
    Ha det fint!!
    Kram
    Josefin

    SvaraRadera
  9. Vilken möhippa, och så härligt med vänner som verkligen kan ordna den perfekta möhippan. Kram och ha en fortsatt härlig sommar - för den är inte slut...!

    SvaraRadera
  10. Halloj!

    Det är härligt med goda vänner!
    Vilken super möhippa dom fixade!
    Ett minne för livet såklart!

    Kraaam Sanna

    SvaraRadera
  11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du hittat hit och ännu gladare att du skriver några rader. Tack snälla gulliga DU!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails