12 november, 2009

Tack för att ni finns..

Alla värmande inlägg, telefonsamtal och vetskapen av att man har så ofantligt många vänner som bryr sig om gör att livet blir lite lättare och det är ju faktiskt så att vad som än händer så måste ju livet gå vidare.
Det är bara så konstigt hur allting kan svänga, förändras och ta nya vägar.
Detta är verkligen ytterligare ett exempel på hur fort det kan gå.
Från att skriva det allra positivaste inlägget och bara känna engergin flöda till att helt plötsligt sätta i halsen och bara stanna upp...och jag valde det inte själv...
Är rätt glad att jag har en blogg där jag trots allt har lite bilder hemifrån för hur det än är så har jag ingenting kvar.

De senaste åren av minnen ligger på min dator som är i händerna på "äcklet" och förmodligen helt oanvändbar då jag som tur är jobbar på ett företag där man har säkerhetsspärrar för allt- så lycka till med att låsa upp min hårddisk...du har förmodligen redan dumpat datorn då du insett att den var värdelös för DIG!
Nu har vi lärt oss en läxa och den bär vi med oss i ryggan. Inte ens ditt hem får du ha ifred, säkerhetskopior på allt-ofta-, göm undan, lås in, skruva fast, ett "fetlarm" på huset och sist men inte minst-skaffa dig en arg vakthund som biter skiten ur "äcklena"!
Japp så var det med det-nu ska de inte få ta mer energi ut av mig resten av denna dag...
*******************************************************
Blir så inspirerad när jag surfar runt bland alla underbara bloggar- det luktar jul...

Mys pys..
Har länge suktat efter en kyrkokandelaber för levande ljus. Nu har House Doctor en ny variant som adventsljusstake- helt ljuvlig tycker jag. Den skulle jag kunna tänka mig att ha framme året runt.


Hittade en underbar bild på den fotad av Anette med bloggen Lantlif
Finns att köpa hos Hjortgården Gårdsromantik

Nästa inlägg hoppas jag att jag har mina egna bilder igen, skall försöka köpa mig en ny kamera i dag!

Ha de gott alla goa!

11 kommentarer:

  1. Gumman...vad ska man skriva när något sånt här har hänt...
    Jag är så ledsen för er skull ska du veta...men vad hjälper det!
    Hoppas hoppas att dom får tag på den jäkla typen!
    Många stora kramar från mig!

    Ps. Som vanligt är du alltid välkommen till mig...;)

    SvaraRadera
  2. Förstår att du är jättearg. När jag blev utsatt för den där dåren som skulle skada mig på något vis och som hade kartlagt min familj så var den största känslan ilska. Jag tror faktiskt att jag hade kunnat gjort hans liv till ett rent helvete om jag hade vetat vem det var. Det var just det där att han klampade in i mitt liv och gjorde så att mina barn fick leva i någon slags overklig filmsituation. Ja, jösses vad jävla galen jag var.
    Min dator skulle de nog lämna om de gjorde inbrott. Barnens skulle de ta men min skulle de förmodligen inte ens vilja ha om jag så kastade den efter dem:
    - Spring för fan, den där tokiga kärringen ger sig inte förrän vi har tagit med den där skitdatorn!!

    Håhåjaja.... Den där ljusstaken är helt underbar men tyvärr inte lika underbar för plånboken känns det som just nu. Alltså jag skulle lätt kunna slå till men Uffe skulle tro att det hade brunnit i huvudet på mig då.

    Näpp, nu ska jag iväg på jobbet!
    Ös ur dig ilskan du bara och ha det så gott som du kan.

    Kramis Lisa

    SvaraRadera
  3. HEJ! MEN VÄNNEN!!! Jag hörde av Pia! Gud om det vore nåt man kan göra för er! Lider med er. Vad är det för Äckel som gör så??? Jag skulle bryta ihop! Hoppas det där äcklet åker dit så det skriker om det! PS om det är NÅT vi kan göra så hoppas jag att du säger till! kram kram kram kram kram

    SvaraRadera
  4. Frånsett allt annat elände med ett sådant här intrång som hoppas jag du fått ordning på ny jobbdator och allt sånt ... usch jag har ett stort USB minne ligger i lådan som jag ska ta och använda lite mer frekvent för backuper, man är ganska så usel på det när man nu tillbringar sin jobbtid på många andra ställen än på just jobbet. Kram till dig!

    SvaraRadera
  5. Jag lider med dej.har själv varit med om det så jag vet att allting känns.Vetskapen att någon man själv inte bjudit in har varit i dina inre rum.Åhhhh jag blir galen jag blir så arg och även ledsen för din skull .Säj till om det är någonting som vi kan göra för dej som Christa oxå skriver.....MÅNGA LÅNGA STYRKEKRAMIZAR ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  6. Gokväller!! Men det är ju rent ut sagt förjäkligt.. stackare förstår att du är rasande..Ja den där kyrkoljusstaken skulle man vilja ha..massa massa kramar to you sussie

    SvaraRadera
  7. Att någon tar sig in i hemmet, någon som tar på allt det man har kärt...trampar in och tar. Ilska och tårar. Och så många varför.
    Hoppas allt ordnar sig med det praktiska, och att hjärtat och själen får ro.

    Stor kram (vacker ljusstake)

    SvaraRadera
  8. Usch, vad otroligt obehagligt med inbrott. Känner med dig. Som du skriver har du tagit dig igenom ännu värre saker, så detta fixar du så klart också. Kram på dig Malin

    SvaraRadera
  9. Visst är det bra med en blogg när man bara vill släppa ut alla sina tankar och galla.....tyvärr är jag dålig på det just nu..trodde jag var på väg in igen men jag har liksom kommit av mig...
    Tänker på er i fina Hagen och hoppas man hittar den skyldige....
    Många Kramizar från Ingiz....

    SvaraRadera
  10. Hej, Anna!

    Hoppas att det snart ska kännas bättre för er. Jag kan inte sätta mig in i er situation men jag kan bara tänka mig att det måste kännas lite som en själslig våldtäkt? Usch och tvi.

    Jag vill ändå önska er en trevlig helg.


    Kram Inka

    SvaraRadera
  11. vad roligt det var att hitta din blogg.Såå mycket fina bilder,det är en ny hobby för mej att titta på bloggar,det är så inspirerande.Mycket som kag ser hos er har jag haft i många år,och trott att jag var ensam om.Det är så kul att se att så många unga tjejer är så intresserade av heminredning nu för tiden.Jag började gå på auktioner i slutet av 60-talet,min var jättesur ,när jag kom hem med alla möjliga byråer,hyllor och diverse bra grejer.Kram Anette N.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du hittat hit och ännu gladare att du skriver några rader. Tack snälla gulliga DU!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails