24 augusti, 2010

Det blåser en vind av förändring

Hello, å vad skoj det är att vara här igen!
Håller på att beta av alla goa bloggvänners sidor där ideér och inspiration väcker bloggiskänslan ännu mer.. :)
Under de månader som gått när jag har låtit datorn stå åt sidan för en massa annat har så jag även sakteliga börja kännt en viss galen förälskelse till den gamla slitna lantliga industrikänslan, så snyggt!
Den poppar upp i mitt huvud lite titt som tätt där jag är och befinner mig. Det vackra i de nötta, svarta, bruna, plåtiga och avskalade miljöerna där det vita och ljusa runt omkring verkligen lyfter fram dessa bedårande prylar.
Det finns ett liv och en historia som nästan talar sitt eget språk där de står. Jag ser dem, jag ser möjligheterna med dem och jag vill ha dem!





Dessa inspirerande bilder kommer från livingetc.com

Det har flyttats en del prylar här hemma som fått gett vika för

lite andra, ett annat tänk blandat med en del utav det som redan finns i vårt hem. Jag känner att kombinationen kommer bli kanon.

Det roliga är att jag nästan kan kika bland min mans alla gamla bil och moppe prylar (galen i gamla veteranfordon som han är)
Nu har de två gamla vita moppehjälmarna så kallade vurpollon fått fin plats på en hylla i hallen. Så fint så!
Tänk om man kan göra sin man glad med lite inredningsidéer för en gångs skull!?
Ha en riktigt skön fredagskväll och helg alla goa!
KRAM KRAM
Anna Panna

4 kommentarer:

  1. Hej Anna - härliga bilder du visar, tycker industrikänslan är riktigt cool med, och man kan ju som sagt springa på saker där man minst anar. Vi har en moppehjälm hemma på hyllan i hallen med, men det är ju sonens väldans moderna intergralhjälm till sin crossmoppe... inte så väldigt retro precis, hihi!
    Ha så mysig helg - kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Vilka bra inredningstips. Jag har också en man som är tokig i både bilar och motorcyklar, och kanske några sådana detaljer i hemmet hade möts med uppskattning. Ska leta lite! Kram och ha en skön helg!

    SvaraRadera
  3. Hei Anna! Så koselig å se et innlegg i fra deg igjen!:)Ja, jeg henger meg på deg når det gjelder industi interiøret! Du beskriver det på akkurat den måten som jeg også føler at den kommer snikende inn i mitt hjem, jeg syns stilen er helt utrolig flott! Håper du har det fint og koser deg riktig mye i helgen! Stor klem i fra meg, Siren

    SvaraRadera
  4. Hej Anna!
    Vad roligt att du tittade förbi i Lissboden igår.
    Vilka fina bilder du hittat med lagom mycket industristil. Som jag sa så känns det lite svårt för mig att annama den stilen eftersom vi bor i en riktigt industristad men en och annan sak är fint.
    Må så gott nu när hösten närmar sig med stormsteg!
    Kram från Maria

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du hittat hit och ännu gladare att du skriver några rader. Tack snälla gulliga DU!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails