10 december, 2008

Hippa möhippetjejer på träslöjd

Det är väl ingen tillfällighet att "mina tjejer" och jag delar många intressen och tycker om samma saker. Innebandyn är ett måste, så himla superkul att få träffas, lira och kämpa så svetten rinner. En riktigt bra motionsform för oss som gillar lagsporter!
Som om man inte redan fyllde sina kvällar med aktiviteter och däremellan alla vardagsbestyr med, mat, läxläsning, träningar, hämta och lämna, ja ni vet allt det där....så går vi och bokar in oss på träslöjd.
Min kära gudmor talade sig varm om denna träslöjd och kom hem med både det ena och de andra som hon hade tillverkat, jättefint och det lät så superkul!


Jag har så mycket inspiration och ide'er på saker som jag skulle vilja försöka mig på att göra men det blir oftast aldrig av, man kommer aldrig till skott bland "allt det där andra".

Nu har vi i alla fall hunnit gå tre gånger då jag har sågat ut GOD JUL bokstäver som målats vita.
De står nu på min hylla i hallen så här inför jul.

Är dessutom så kär i min vägglampa i råspont som vi fick när vi gifte oss och tänkte att jag kanske skulle kunna göra en väggtavla för levande ljus till mammsen och pappsen i julklapp.
Så här långt har jag kommit med den.Nu vet jag fortfarande inte hur jag skall sätta ljushållare, eller om jag skall göra en liten "hylla" utmed ramen under hjärtat för värmeljus eller blockljus...vad tycker ni?


Gjorde även ett hjärta hemma som jag satte på en pilkrans och nu inför jul hängde jag ett stämplat tyg -Endast TOMTEN är vaken- Vanessa tycker den är jättespännande...
Dålig bild, men gjorde en jultavla att ha innanför dörren.
Stämplad text - Här finns BARA snälla barn


Är hemma med en liten sjukling idag, hon har feber och är genomförkyld, William låg förra veckan så undrar vem som är på tur...

Allt gott till alla bloggare, nära och kära denna decemberdag och vet ni vad- jag ser det snöar!

1 kommentar:

  1. Alltså det ser ut som att du är värsta proffset! Och det är du ju!!!=) ser framemot nästa träslöjds stund!
    Kram sanna

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du hittat hit och ännu gladare att du skriver några rader. Tack snälla gulliga DU!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails