01 december, 2008

Ännu en måndag men inte vilken som helst..

Ute är det mörkt, snudd på dimmigt och regnigt. Har inte hunnit morna till mig förän jag hör Sessans ljuva stämma, idag får vi öppna nummer ett! Överlycklig!!

Denna urgulliga lilla prinsessa kom till oss valborgsmässoafton i år efter att ha levt ett liv med våld, förtryck och bedrövelse. Det finns inte ord för hur man känner när man inser att det är vardagsmat för en massa barn i vårt trygga Sverige.
Bott hos jourfamiljer, hade inte fått gå på 6:års, kunde inte leka med andra barn, (typ lipade för att söka kontakt..) otrygg, orolig för att bli "hemskickad igen"..

Hur man ändå kan vara en sån positiv tjej, framåt glad, sprallig och tokenvis frågar man sig men det är säkert en del av hennes styrka som gjort att hon "överlevt" under dessa år, en riktig fighter!
Går idag i ettan, har en massa kompisar, spelar innebandy, fotboll, har lärt sig simma, håller på att lära sig läsa, skriva och räkna. Älskar att "gosa", talar om hur mycket hon älskar oss och får givetvis en massa tillbaka. Hon är trygg och glad!

Första julen hos oss och första julen någonsin, sju år gammal, det ni!

Ska man har ljusstakar i fönstret, varför då?...
Får man paket på julafton?....
Finns tomten? Han har aldrig kommit till mig.....


Idag var en stor dag för vår lilla prinsessa, hon öppnade lucka ett på julkalendern och kommer förmodligen vakna med tuppen även de kommande 23 dagarna fram till julafton!1 kommentar:

  1. Mmmm jag tänker ibland på barn som far illa...
    Vi har haft den stora glädjen att få lilla Måns! Hans syskon är mellan 11 och 18 år om några år så kommer han inte att se dom så mycket dom har ju sina intressen. Så i framtiden har jag funderat på om man skulle öppna sitt hem för någon lite kille eller tjej som behöver komma bort från trassliga förhållanden...vi får se, skulle vara bra för Måns och förmodligen ännu bättre för någon annan...
    Som det är nu så är det fullt i hela huset!=)
    Kram Sanna

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du hittat hit och ännu gladare att du skriver några rader. Tack snälla gulliga DU!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails