03 november, 2010

N O V E M B E R

Vad säger man en dag som denna...
H Ö S T L O V
Regnet har fullkomligen öst ner till och från och piskande vindar har letat sig fram över ett höstlikt landskap.


Sitter framför en sprakande brasa med tända ljus och ett glas rött i min hand. Har lagt ner jobbet för denna vecka så lite långledighet väntar.
Ingen träning ikväll och inga måsten, helt ljuvligt!
Funderar lite, på livet i allmänhet och vardagen i synnerlighet.
Familjen, nära & kära, vad som betyder mest, livlinor
och vad man kan vara utan.
Blir lite filosofisk och varm i hela kroppen. Funderar på om det är värmen från elden och det goda vinet som påverkar mig men konstaterar att det är känslan. Känslan av att vara älskad, frisk, välmående och bara få finnas här och nu med de allra bästa betydelsefulla och helt fantastiska familjemedlemmar och vänner som finns i mitt liv!
Njut i höstrusket alla goaste vänner, det skall jag fortsätta att göra...

1 kommentar:

  1. HEJ ANNA! Tack allt är bra lite för mycket att göra bara men det går. Ja inte är man så bra på att kommentera själv heller nu för tiden. Jag vet inte vart tiden flyger iväg. Jag pluggar bokföring och praktiserar och så pysslar med Goa Pia så vi har fullt upp. Att det sprutar idéer ja jisses du skulle höra min hjärna hihih. Hur är det med dig? bra hoppas jag. Vi har inte hunnit och besöka eran fina gårdsbutik ännu =( MEN när allt lugnar ner sig lite så får vi hitta en lucka. Vi ska göra i ordning lokalen först, har inte hunnit med det heller med tanke på julmarknaden men när allt är klart är du varmt välkommen. Ha det bra nu kram och tack för att du kikade in och lämna ett spår. =)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir att du hittat hit och ännu gladare att du skriver några rader. Tack snälla gulliga DU!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails